15 май 2006 г.
ЗВЕЗДНИ МИГОВЕ ЗА КРАСИМИР АВРАМОВ НА СЦЕНАТА НА КОДАК ТЕАТЪР - ХОЛИВУД!

     Един необикновен концерт, непознат досега стил, събра на 11 май в Кодак Театър - Лос Анжелис, почитателите на музиката в почти всичките й измерения, от "А" до "Я"!
     Красимир Аврамов, познат вече в музикалния свят и като "Човекът-глас", защити по блестящ начин своя стил, който си пробива път като ново течение по световните подиуми, едно гениално съчетание на поп-музика и опера. Спектакъл с уникална декорация и осветление, хореография с участието на звезди от Лас Вегас, музикален съпровод на повече от 60 оркестранти... Спектакъл - достоен за сцената, където се раздават Оскарите - най-популярните награди за големите актьори, режисьори и филми на годината.
     "С Красимир превзехме още един връх - каза нашият сънародник Владимир Борисов, който е присъствувал на концерта, - стъпихме в "Люлката на Оскарите - сцената на Кодак Театър".
     "Български хоризонт" представи нашата нова световна звезда Красимир Аврамов в предишния брой на вестника. Очаквайте в следващите издания още информация за концерта и музиката на Красимир Аврамов.

"Български хоризонт"

Назад


Красимир Аврамов
Красимир Аврамов в Кодак Театър - Лос Анжелис
Интернет дизайн