25 август 2005 г.
АНАТОЛИЙ КАШПИРОВСКИ:
МИГНОВЕНО ИЗЛЕКУВАНЕ ОТ АЛЕРГИИ И НАРУШЕНО НОСОВО ДИШАНЕ, ПОБЕДА НАД МНОГО И МНОГО ДРУГИ СТРАДАНИЯ!
КАШПИРОВСКИ В ЧИКАГО!

      Анатолий Кашпировски беше човекът, за когото говореше цялата планета преди петнадесетина години. Името му се появи като пламък и към него се отнасяха както към огъня. Боготворяха го онези, които стопляше и не му се радваха онези, които не вярваха в него, не го познаваха и не бяха изпитали силата на неговото лечение.
      Той правеше сеанси по телевизията и множество хора по света заявиха, че се чувстват по-добре или направо са излекувани след сеансите му.
      Той правеше сеанси в огромни зали и стълпотворението на местата, по които минаваше Кашпировски беше винаги огромно.
      Нито науката, нито излекуваните от него, не знаят и до ден днешен как и защо е станало така.
      От известно време Кашпировски е в Ню Йорк. Той продължава лечебните си сеанси и много хора, предимно от голямата рускоезична общност, търсят помощта му.
      Неговото идване в Чикаго е твърде значим факт. Запознавайки се с материалите, свързани с неговата визита, които не са нито рецепти, нито инструкция или препоръка за необходимото ви и очаквано лечение, вие трябва сами да прецените и вземете решение за своите действия, свързани с появата на този феномен в нашия град.
      Едно е сигурно - Кашпировски ще изпълни дните на своето присъствие в Чикаго с много очакване, енергия, размисъл и надежда.

      Необикновената и всеобхватна лечебна сила и достиженията на Кашпировски са познати по цял свят.
      Особено убедителни са големите му способности при лечението на многогодишни алергии и бронхиална астма. Резултатът от неговата намеса идва в течение на няколко минути. Същото става и когато отстранява дефекти при носовото дишане. Кашпировски коригира, стяга и поставя на мястото им органи, изменили своето положение, справя се с толкова неприятния "увиснал таз"... Тези и много други "чудеса" той показва на сцената пред хиляди зрители, по всички краища на света.
      Вероятността за излекуване у всеки човек, когато той се захване с това, е изключително висока.

      НЕОБХОДИМИ УСЛОВИЯ ЗА ИЗЛЕКУВАНЕ НА АЛЕРГИЯ
      1. Желаещите да се спасят от своята алергия трябва да донесат "алергените", които да са във вид на малки частици, да са опаковани в троен слой марля и да са поставени в целофанено пакетче.
      "Алергени" е всичко, което предизвиква алергия. Например: амброзия, пухчета от топола, прах, козина и вълна от животни. Възможно е това да са и медикаменти, парфюмерия, синтетика, изкуствени зъби, студ, слънчеви лъчи, хранителни продукти и др.
      2. Енергийното въздействие на Кашпировски /при излекуването на алергия едновременно у група хора/ като правило се разпространява на всички присъстващи - независимо от това дали те са в залата, на сцената, дали са в пряк контакт с него или не.

      Мигновеното излекуване на алергията, възстановяването на носовото дишане, корекцията на носовата преграда при сеансите на Анатолий Кашпировски е само част от неговите възможности за лечение.
      Пълната програма на Кашпировски обхваща лечението на най-разнообразни, понякога смятани за неизлечими и смъртоносни заболявания - сърдечни пороци, стенокардии, различни образувания на гърдата и матката, аденом на простатата, захарен диабет, спаднали или отпуснати тазови органи, очни страдания, осеохондроза и стотици други.

      ВЕЛИКИЯТ ВОЙН В БИТКАТА С БОЛЕСТИТЕ
      Ако човек прегледа статистиката за излекуваните от Анатолий Кашпировски хора обезателно ще се запита - нима може да се случи такова нещо? Само за една година в края на Двадесетия век, когато феноменът направи своите първи, необясними и до днес лечебни сеанси по телевизионните канали, той е излекувал, съгласно записите, 10 милиона страдащи хора. Това са болни от сърдечни и от много други опасни за живота на човека болести. Някои от тях "хванаха последния влак на живота" на сеансите му, както казва една благодарна на лечителя оздравяла жена.
      И до днес световната медицина не може да даде обяснение на феномена Кашпировски. Не бихме могли и ние да направим това в тези материали, които се появяват в чикагската преса преди неговото гостуване в града.
      Самото му присъствие в Чикаго е събитие. Може да вярваме или да не вярваме в могъщите сили, които се таят у този човек. Това няма никакво значение за него. Много е написано, че присъстващите на неговите сеанси, дори и без да му съдействат със своята вътрешна вяра и съгласие, получават облекчение. Но, казват, най-голям е ефектът, когато Кашпировски и страдащият човек заедно съберат своите душевни сили, енергия и старание да победят нещастието.
      Има множество изказвания на видни наши съвременници, които преценяват и мислят по този въпрос без отговор: какво е Кашпировски?       Как прави това, което никой не е правил преди него?
      Сега и по-нататък ще ви представим някои от тези изказвания.

      Бившият президент на Полша Лех Валенса пише в своята "Автобиография", издадена в Ню Йорк на ангтлийски:
      "Психотерапевтът Анатолий Кашпировски ме излекува чрез телевизионните сеанси от моите стомашни болести"

      Световно известният руски хирург Н. Амосов му написа следното писмо:
      "Драги мой Анатолий Михайлович, много ви уважавам откакто прочетох книгата за вас.Само че същността на човека за мен стана още по-непонятна. Дано изчезнат пречките пред вашия талант!"

      В. Райков, професор от Миланския универснитет, прихотерапевт:
      "А. Кашпировски е не само "Месмер на нашето време". Той е нещо повече. Олицетворява възможностите на психотерапията за цялата история на човечеството. Той е великият войн в битката срещу болестите, открил безпримерни възможности за покоряването им.

      И. Менделсон - хпипнотерапевт от Израел:
      Методите на А. Кашпировски се отличават толкова много от обикновената хипноза, че сякаш нямат нищо общо с нея. Това е тънка, точна, виртуозна масова психотерапия. Повече от 10 000 масови публични лечения, 7 потресающи сеанса по централната телевизия с 300 милиона зрители, признание на хората от САЩ, Австралия, Източна Европа... Кашпировски може да се счита като първооткривател на телепсихотерапията - най-могъщият способ за лечение, медицината на бъдещето..."

      ИМАТ ДУМАТА ОЗДРАВЕЛИТЕ, ЩАСТЛИВИ, ХОРА!
      ЛЮБОВ ПОМШИНА - БРУКЛИН, НЮ ЙОРК
      След посещение сеансите на Анатолий Кашпировски и благодарение на неговите аудио и видео записи и снимки аз се излекувах от образувания на дясната гърда, които имах от 10 години. Възстанови се емайл по зъбите ми. Започнах добре да дишам /имах затруднения в дишането от 30 години/. Изхвърлих камък от бъбреците.
      Приемете моята огромна благодарност, г-н Кашпировски! 28 юли 2005.

      ВАЛЕНТИНА КОМЕТ, НЮ ЙОРК
      Посетих сеансите на Анатолий Кашпировски през 2005 г. Възстанових си носовото дишане. Не можех да дишам с лявата половина на носа от 40 години. В къщи постоянно бях с видеокасетите и другите материали, които получих от него.
      Моят син се избави от проблеми в отделителната система, а майка ми - от израстък, а белите й коси потъмняха.
      Благодаря! 28 юни 2005

      АЛЕВТИНА ОХРИПОВА, НЮ ЙОРК
      Запознах се с лечебната система на Кашпировски през пролетта и лятото на 2005 г. Благодарение на нея отслабнах с 24 паунда. Гърдите ми се стегнаха. Спасих се от разширени вени и от алергията ми към дим. Имах я от 20 години. Изчезна хемороид, който имах от 40 години. Престана болката в лявото ми коляно., която бях получила при авария. Премина болката в троичния нерв. Сега мога свободно да се навеждам.       Изчезнаха шевовете от операцията за апандисит. Мама, която живее в Русия, слушаше по телефона касетите на Кашпировски и изхвърли камък от бъбреците. Подобри зрението и паметта си.
      Благодаря ви! 26 юни, 2005

      МАРГАРИТА КАТАНОВА - КУИНС - НЮ ЙОРК
      През юни 2005 посетих сеансите на Кашпировски в Бруклин. Отслабнах с 40 паунда. Изчезна главоболието ми. Изчезна отока в коленете ми, който беше от 26 години. Моята дъщеря отслабна с 35 паунда. Кръвната захар на мъжа ми спадна. Цялото ни семейство ви е много благодарно. Юли, 2005

      ИГОР ИВАНИШОВ - НЮ ЙОРК
      След сеансите на Кашпировски започнах спокойно да дишам през носа /30 години имах изкривяване на носовата преграда/, умали се стомахът ми. Използувах специалната сол и касетите.
      Огромна благодарност! Юли, 2005

      ГАЛИНА СОКОЛОВА, НЮ ДЖЪРСИ
      Посещавайки сеансите на Кашпировски през лятото на 2005 г., преминаха болките в ставите ми. Използувах солта и фотографиите.
Анатолий Михайлович, вие ме спасихте! Юли, 2005

      НАДЕЖДА АБАЕВА - НЮ ЙОРК
      Благодарение на сеансите на Анатолий Кашпировски, изчезна 17-годишната ми алергия от цитрусови плодове. Намали се обемът на стомаха ми. Почувствах бодрост. Ползувах касетите всеки ден, всеки ден пиех вода със солта, имам и фотографиите.
      Благодаря ви с поклон!

      ЗОЯ ГАВРАИЛОВА - КУИНС, НЮ ЙОРК
      През пролетта и лятото на 2005-та посетих сеансите на Кашпировски в Бруклин. Излекувах силното главоболие, започнах да чувам много добре, изчезна цистита. Отмениха ми операцията на жлъчката /излязоха камъните/. Гледам касетите всеки ден.
      Благодаря и се прекланям пред Анатлий Михайлович за това, че го има! Юли, 2005

      Набира се група от хора с цел отслабване без диета, посредством намаляване обема на стомаха, излекуване от многогодишни алергии и астма, затруднено носово дишане. Корекции на носа, лекуване на сърдечни заболявания, травми и много, много други.
     
Мястото и залата на сеансите ще бъдат обявени в следващия брой.

Екип на "СТАРТ"

Назад


Анатолий Кашпировски
Анатолий Кашпировски

Интернет дизайн