15 септември 2005 г.
БЛУДНИЯТ ХОКЕЙ В НХЛ СЕ ЗАВРЪЩА!
Спортният коментатор на "Старт" Йордан СИМЕОНОВ съобщава:
Дами и Господа, Хокеят се завърна в САЩ след година отсъствие!


      Играчите и шефовете се споразумяха за нов договор. Националната Хокейна Лига още не дава достатъчно информация за това какъв е този договор, но от ЕSPN предадоха че е за 3 години.
      Това ще рече, че през следващите 3 години ще има хокей.
      В общи линии хокеистите са доволни, защото ще получават достатъчно пари, а пък и шефовете, защото ще имат по-малко разходи.
      Има обаче един огромен проблем. Кой ще гледа мачовете? Според специалистите посещаемостта на хокейните зали ще е значително малка, защото все повече и повече хора се отказаха от най-бързия спорт в света след провала на сезона през миналата година.
      Този спорт не е толкова гледан отдавна в САЩ. Ако вземем Канада, обаче, историята е друга. Северняците обичат хокея като живота си. В момента там вече играят мачове по случай завръщането на сезона. Според канадците НХЛ трябва да купи свой телевизионен канал, както НБА и НФЛ. При тези две асоциации това работи прекрасно, но за хокея все още няма яснота.
      След всичко казано - най-важното е, че този красив спорт се завръща и дори да не знаем датата, на която сезонът стартира, ние феновете, чакаме с нетърпение новите "първи" мачове!

Назад


Интернет дизайн